Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги трябва ми този тампон на двигателя. Води се преден десен.Еднакъв е и за бензинов двигател и за дизелов.Ако някой намери като ходите по моргите да свирка.Ще почерпя доволно.
    Attached Files
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
      Колеги трябва ми този тампон на двигателя. Води се преден десен.Еднакъв е и за бензинов двигател и за дизелов.Ако някой намери като ходите по моргите да свирка.Ще почерпя доволно.
      А за старите и суперките иднакъв ли е?
      Щото май ше ми се наложи скоро да тръгна по тези "учреждения" (казвам учреждения, щото се ти викат - "нема").

Френдове, некой знае ли читаво място където могат да ми регулират навиването на (или да ги сменят) кормилните накрайници. Това правят ли го на реглажите?
      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Еднакъв е за всички Т.С и ТД.

Относно накрайниците какво те притеснява?Това се прави при реглажа на сходимостта.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
          Еднакъв е за всички Т.С и ТД.

Относно накрайниците какво те притеснява?Това се прави при реглажа на сходимостта.
          Ми имам чувството, че са се поолабили и поразмърдали насам-натам - ше требе да се понавият помалкичко. Май ше се ходи на реглаж пак. Бобо дай некое читаво място където ще ги сменят и после ще направят реглажа. Досега съм ходил на Радиала зад ЦКБ на Раковски, не че не съм доволен, ма не знам дали там сменят или само правят реглажи.

Comment

• здравейте искам да попитам как се почва нова тема а също и какво е това спам защото много често срещам тази дума а незнам какво означава
            КРАСИВИ ЧАРОВНИ И НЕПОКОРНИ ЗАЩОТО СМЕ АЛФИ И ТО РОМЕО

Comment

• Първоначално публикувано от MARINELA Покажи съобщение
              здравейте искам да попитам как се почва нова тема а също и какво е това спам защото много често срещам тази дума а незнам какво означава
              http://clubalfaromeo.com/forum/announcement.php?f=31

Comment

• благодаря

Comment

• А на въпроса 'Как' - влизаш в раздел 164 (примерно) и над списъка с теми има бутонче 'Нова тема'. Слягаш заглавие и готово.
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• ох това с нова тема не го виждам

Comment

• Тук в темата имаш бутон 'отговор'. На същото място, но в общия раздел 164 (примерно), има бутон 'нова тема'. Не мога по-ясно да го обясня.
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от MARINELA Покажи съобщение
                        ох това с нова тема не го виждам
                        В лявата част на разделите има бутон " New Thread" с този бутон се започва нова тема .
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Уф изтървал съм...
                          Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
                          166 2.4 JTD '02
                          164 2.5 TD '98 ex
                          Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

• Хм... май се сдобих с ксенон. Дали да го монтирам се чудя
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                              Хм... май се сдобих с ксенон. Дали да го монтирам се чудя
                              Нема кво да се чудиш. Слагай го.

Comment

• Имам леки колебания.
                                След като видях на колегата ка му прави проблем. Той ще пише после де. Като цяло съм навит обаче.
                                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                                X