If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги трябва ми този тампон на двигателя. Води се преден десен.Еднакъв е и за бензинов двигател и за дизелов.Ако някой намери като ходите по моргите да свирка.Ще почерпя доволно.
Колеги трябва ми този тампон на двигателя. Води се преден десен.Еднакъв е и за бензинов двигател и за дизелов.Ако някой намери като ходите по моргите да свирка.Ще почерпя доволно.
А за старите и суперките иднакъв ли е?
Щото май ше ми се наложи скоро да тръгна по тези "учреждения" (казвам учреждения, щото се ти викат - "нема").
Френдове, некой знае ли читаво място където могат да ми регулират навиването на (или да ги сменят) кормилните накрайници. Това правят ли го на реглажите?
Относно накрайниците какво те притеснява?Това се прави при реглажа на сходимостта.
Ми имам чувството, че са се поолабили и поразмърдали насам-натам - ше требе да се понавият помалкичко. Май ше се ходи на реглаж пак. Бобо дай некое читаво място където ще ги сменят и после ще направят реглажа. Досега съм ходил на Радиала зад ЦКБ на Раковски, не че не съм доволен, ма не знам дали там сменят или само правят реглажи.
В лявата част на разделите има бутон " New Thread" с този бутон се започва нова тема .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment